Garderobeskap i metall

Garderobeskap leveres i tre og metall. Garderobeskap i tre brukes gjerne i private hjem og i noen tilfeller på kontorer. Norlag leverer en meget stor bredde av garderobeskap i metall.

Garderobeskap i metall brukes til mange formål.
Garderobeskap til skoler, treningssenter, brakker, skip, industri og brakker er som regel produsert i metall, det vil si stål.

Hvorfor garderobeskap i metall?

Stål i skrog og dør gjør at garderobeskapet blir stabilt og tåler tøft bruk over lang tid. I miljøer hvor det er særdeles tøft bruk anbefaler vi spesialskap med ekstra solide metalldører.
Norlags garderobeskap for skoler har ekstra tykke dører i metall. Disse skapene kalles gjerne for skoleskap eller elevskap. Eskoleia elevskap er et eksempel på skoleskap som er er spesielt utviklet og konstruert for harde påkjeninger. Resisto garderobeskap med dører utstanset i et stykke metall er også utviklet for samme type bruk. Metalldøren er 1,5 mm tykk og utformet omtrent som en hjelm.
Vi kan ikke anbefale å sparke i en såpass tykk metall dør. Du kan risikere å brekke en tå eller to.
Investerer du litt ekstra i et solid garderobeskap så kan du ha en pen garderobe som varer i årevis uten for mye vedlikehold og ekstrautgifter til skifting av dører. Det er en meget lønnsom investering i tillegg til at det holder seg pent.
Et annet tips er at det kan være smart å bruke garderobeskap i metall men med plast ben. Plast ben ruster ikke i motsetning til ben i metall.

Garderobedører av metall og andre materialer

Et garderobeskap i metall kan også leveres med dører i andre materialer.
Som et alternativ til metalldører kan Norlag levere en rekke forskjellige garderobeskap med dører i høytrykkslaminat eller Melamin overflate med MDF kjerne. Her kan du velge blandt en rekke farger og mønstre som kan bidra til en lekker garderobe.
Dører i høytrykkslaminat er ekstremt solide og passer meget godt til fuktige miljøer og mye bruk over lang tid. Garderobedører med MDF kjerne og Melamin overflate er også et meget godt alternativ.

Send oss spørsmål om dette, eller ring: 22 08 99 00
 1. Din melding(*)
  Ugyldig verdi
 2. Navn(*)
  Ugyldig verdi
 3. E-post(*)
  Ugyldig verdi
 4. Telefon
  Ugyldig verdi

Les mer på www.norlag.no eller kontakt oss på telefon eller e-post.